Certificari

SC NOVA INDUSTRIAL S.A. are implementat, certificat si mentine un Sistem de Management Integrat (Calitate - Mediu - SSO) conform standardelor ISO 9001/2000, ISO 14001/2004, OHSAS 18001/2007 si ISO 27001/2005.

NOVA INDUSTRIAL S.A. este autorizata de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei pentru urmatoarele tipuri de activitati:

  • incercari de echipamente electroenergetice;
  • proiectare si executare de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiune de 0,4 kV;
  • proiectare de statii electrice si a partii electrice a centralelor;

Compania este de asemenea printre putinii furnizori de produse si servicii autorizati de catre marii operatori din domeniul energetic din Romania:

  • Electrica S.A. (Ianuarie 2000);
  • C.N. Transelectrica S.A. (Ianuarie 2001);
  • Hidroelectrica S.A. (Aprilie 2001).

NOVA INDUSTRIAL S.A. este membru cu drepturi depline al Comitetului National Roman al Consiliului Mondial al Energiei (World Energy Council) si membru al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

Laboratorul companiei este de asemenea certificat si autorizat de catre Ministerul Sanatatii (autorizatia nr. 45478/04/10/2001), sa testeze si sa masoare noxele specifice pentru instalatiile electrice de 50Hz (noxe generate de campurile electrice si magnetice produse de instalatiile mentionate). In plus NOVA INDUSTRIAL SA este atestata de Ministerul Educatiei , Cercetarii si Tineretului sa desfasoare activitati de cercetare - dezvoltare. NOVA INDUSTRIAL SA de asemena detine autorizatie pentru sistemul de management al calitatii in domeniul nuclear, fiind agreata / certificata ca furnizor de servicii si produse de catre CNCAN (Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare).

Certificari si Atestari

Medalii

Diplome